BzV-Jan en Nienke weer verkering

Door: Ditjes en Datjes
26-12-2020

Bij de Boer Zoekt Vrouw Kerstspecial kwam boer na boer alleen aan en bleken weer single te zijn. Toch nog goed nieuws: Boer Jan en Nienke zijn weer samen!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Eerst arriveert boerin Annemiek alleen in de uitzending. Aansluitend boer Geert-Jan en boer Geert. Later bleek ook nog dat Bastiaan en Milou weer vrijgezel door het leven gaan. Kijkers wisten dat boer Jan en Nienke in augustus al uit elkaar waren. De twee lieten destijds weten dat ze een punt achter hun relatie hadden gezet. De 36-jarige Jan had twijfels over Nienke haar kinderwens. De boer heeft namelijk al vier kinderen met zijn ex-vrouw.

Liefdesverdriet

Achteraf had Jan al snel spijt dat hij Nienke had gedumpt. ,,Ik ging haar onwijs missen” onthult de verdrietige boer. ,,Het was gewoon een heel pijnlijk gevoel van binnen en toch een soort liefdesverdriet en heel veel spijt” vertelt hij verder. ,,Nienke wilde gelukkig nog en dat gaat nu zo supergoed”.

‘Gevoel van vertrouwen’

De ideeën over de toekomst komen nu wel overeen: ,,Ik wilde hier heel graag gaan wonen en ik wil in de toekomst ook nog graag kinderen en Jan twijfelde daar heel erg over”, vertelt Nienke openhartig in de kerstspecial aan Yvon. ,,Dat was iets waar we niet op één lijn over zaten. Dan moet je toch voor jezelf kiezen” aldus Nienke. Drie weken verder en alles veranderde. ,,Hij had er nooit zo bij stilgestaan om zonder mij hier te zijn en had nog eens nagedacht over het kinderverhaal. Dat gaf mij een gevoel van vertrouwen. Dan ga je op je gevoel af.”

Meer DenD