BZV-kijkers gaan los op Jasmijn: ‘Haico is bedonderd’

Haico slachtoffer van gemene Jasmijn
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Waar andere stellen elkaar helemaal hebben gevonden, slapen Haico en Ellen tijdens de citytrip op aparte kamers. Op X gaan Boer zoekt Vrouw-kijkers los op Jasmijn. ,,Waarom doet ze mee?”

Boeren Piet en Richard zijn dolgelukkig met Anke en Robin en Claudia hoefde niet eens meer te wachten tot het keuzemoment om te vertellen dat ze met Paul op citytrip wil. Maar bij Bernice en Haico loopt het verre van vlekkeloos. Bernice wil met allebei de mannen niet op citytrip en Haico en Jasmijn slapen tijdens de citytrip op aparte kamers.

Onweer

Tijdens de citytrip spat bij Richard en Robin de liefde er vanaf, maar bij Haico en Jasmijn is het minder gezellig. Haico brengt ontbijt op haar kamer en vervolgens gaan ze samen naar een pretpark. Maar helaas is de pret ver te zoeken, want het gezicht van Jasmijn staat op onweer.

‘Waarom doet Jasmijn mee?’

Kijkers leven mee met Haico. ,,Stromende regen, aparte kamers, een ijsje met chocodip en Haico die zijn veilingkistje vergeten is om op één lijn te komen met Jasmijn. Deze boer heeft beter verdiend”, schrijft een kijker op X. En een ander: ,,Waarom doet Jasmijn mee? Waarom koos ze voor Haico en was ze jaloers als hij die andere vrouw meer aandacht gaf? Pff, zij is vermoeiend. Haico had beter die andere vrouw kunnen kiezen. Had hij meer plezier.”

‘Bedonderd’

Sommige kijkers stellen dat Haico is bedonderd door Jasmijn, maar anderen vinden de reacties overdreven. ,,Ik vind alle reacties over Jasmijn wel heftig”, schrijft een kijker. ,,Dat de relatie met Haico niks gaat worden moge duidelijk zijn, maar we hoeven haar niet helemaal af te branden. Er is geen klik en hij had beter voor Ellen kunnen kiezen. Punt.”

‘Verkeerde keuze’

Vorige week hadden kijkers al hun vraagtekens bij Haico en Jasmijn. Ellen maakte er geen geheim van dat ze gek op Haico was, maar tóch koos Haico voor Jasmijn. ,,Verkeerde keuze Haico!”, luidde het op Twitter. ,,Haico en Jasmijn? Ik hoop oprecht dat het wat gaat worden tussen die twee, maar ik zie het gewoon (nog) niet.”

DenD wil uw mening weten

Heeft Haico de verkeerde keuze gemaakt?

Tags

BOER ZOEKT VROUW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck