BZV-kijkers verbaasd over gemene Yvon Jaspers

Yvon is een gemene vrouw
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw is begonnen en één van de boeren, Haico, raakt meteen van slag wanneer hij met Yvon Jaspers over zijn liefdesleven praat. Kijkers zijn verbaasd hoe Yvon op de emotionele boer reageert. ,,Hopelijk volgt Yvon nog een cursus empathie voor beginners.”

Boer Haico raakt in de eerste tien minuten al van slag. Hij praat met Yvon over zijn liefdesleven en vertelt dat hij in Denemarken woont waar hij op de boerderij van zijn ouders werkt. Wanneer hij vertelt dat hij nog nooit een vriendin heeft gehad, reageert Yvon stomverbaasd.

‘Nooit?!’

,,Nooit?!”, roept ze uit, waarna Haico dat bevestigt. ,,Nog niet een week?”, vraagt Yvon vervolgens. Haico schudt zijn hoofd en zegt dat hij 42 jaar is, waarna Yvon geschrokken reageert. Haico loopt weg omdat het hem te veel wordt. ,,Ik dacht altijd, het komt wel, maar dan word je op een ogenblik wakker en dan ben je 40”, zegt Haico emotioneel.

Kijkers in shock

Kijkers zijn in shock hoe ongevoelig de presentatrice op de boer reageert. ,,Hopelijk volgt Yvon nog de cursus ‘empathie voor beginners’ voordat het vervolg wordt uitgezonden”, twittert een kijker. En een ander: ,,Wrijf het er maar in Yvon… Nee, hij heeft nog nooit een vriendin gehad. En als je zo doorgaat, komt het met z’n zelfvertrouwen ook niet goed.”

‘Klaar mee’

Een andere kijker vindt de reactie van Yvon vooral overdreven. ,,Het is een leuke boer! Als ik 20 jaar jonger was…”, schrijft de kijker. Ook zeggen kijkers de presentatrice zat te zijn. ,,Daar hebben we Yvon Jaspers weer met Boer Zoekt Vrouw. Nu ben ik er wel klaar mee.”

Tags

YVON JASPERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck