BZV-Maud over nieuwe leven met Evert: ‘Dagen duren heel lang’

Maud over leven met Evert
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maud en Evert, bekend van het vorige seizoen van Boer Zoekt Vrouw, zijn nog altijd gelukkig met elkaar. Maud woont inmiddels bij Evert op de boerderij, iets wat ze niet altijd makkelijk vindt. ,,Ik vind bijvoorbeeld de dagen heel lang duren.”

Op de boerderij is het hard werken, en dat beseft Maud inmiddels maar al te goed. Direct na de finale van Boer Zoekt Vrouw zegde ze haar huur op en kwam ze op de boerderij van Evert te wonen. Haar stadse leventje ruilde ze in voor een boerenbestaan.

‘Leven op een boerderij is niet makkelijk’

,,Ik heb vroeger ook in een dorp gewoond”, legt Maud uit in weekblad Story. ,,Ik ben uiteindelijk toch ook meer iemand voor een dorp dan een stadsmens. Ruinerwold vind ik echt geweldig. Het is hier helemaal Maud, zoals ik dat dan zeg.”

Toch wil ze ook eerlijk zijn over haar nieuwe leven. ,,Heel eerlijk: het leven op een boerderij is niet alleen maar makkelijk… Ik vind bijvoorbeeld de dagen heel lang duren. Dat komt omdat ik hier om zes uur opsta en dan om zeven uur ga helpen met melken. Om zes uur in de avond melken we dan nog een keer.”

Elke nacht zes uur slaap

Evert doet vervolgens daarna nog een laatste ronde. ,,En dan kan het zomaar twaalf uur zijn. Hij slaapt echt maar zes uur, ik ook als ik op de avondronde meega.”

Het is allemaal wel op vrijwillige basis, maakt Maud duidelijk. ,,Van Evert hoef ik niks en mag ik alles. Als ik tot één uur ’s middags in bed blijf liggen hoor je hem ook niet. Maar zo zit ik niet in elkaar. En ik wil natuurlijk lekker bij hem zijn!”

Tags

Boer zoekt vrouw

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie