Caitlyn (69) en vriendin (22) willen kind

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De 69-jarige Caitlyn Jenner zou een kind willen krijgen. De transgender, die voorheen door het leven ging als Bruce, en haar 22-jarige vriendin Sophia Hutchens zoeken volgens Closer Magazine naar een draagmoeder.

Transgenders

Een kind krijgen is voor het stel een uitdaging, want een zaaddonor vinden is niet genoeg. Sophia is namelijk ook transgender en beide vrouwen zijn dus niet in staat een kind te baren.

De wens is daarnaast ook opmerkelijk omdat Caitlyn al aardig op leeftijd is en ze al zes kinderen, Casey, Burt, Brody, Brandon, Kendall en Kylie, heeft. Volgens Closer Magazine heeft de kinderwens van Caitlyn alles te maken met haar transformatie van man naar vrouw: ,,Het is voor haar een droom om de rol van moeder in plaats van vader op zich te nemen.”
Als het stel inderdaad een draagmoeder vindt en er een kindje wordt geboren, wordt de stamboom van de familie Jenner nogal ingewikkeld. Het kindje van Caitlyn zal dan jonger zijn dan de kleinkinderen die ze al heeft.

Wet

Jenner gaf in 2015 aan dat ze niet langer als Bruce door het leven wilde gaan, maar als een vrouw. Inmiddels heeft Cailyn verschillende operaties ondergaan en is ze officieel volgens de wet een vrouw.

Tags

CAITLYN JENNERDRAAGMOEDERKIM KARDASHIANKINDVRIENDIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck