Calvin Harris vindt EDM niet meer wat het was

Door: DitjesDatjes
13-11-2018

LOS ANGELES – Een van ’s werelds meest toonaangevende deejays, Calvin Harris, vindt de muziekstroming EDM waardoor hij zelf groot is geworden ‘een beetje sneu geworden’.

De Schot liet via Twitter weten dat de kans dat hij ooit terugkeert naar het maken van EDM-muziek ‘vrij klein is’. “EDM heeft de laatste jaren vooral treurige, langzame nummers voortgebracht. Het heeft niets gemeen met die muziek die ik graag maak. In de periode van 2010 tot 2014 had de muziek meer house invloeden. Ik ben nu al een poosje uit de EDM scene en maak nu geweldige nummers met fantastische zangers die wat mij betreft een echte ‘house sound’ hebben”.

Fans reageerden direct op de tweet van de deejay, die de tijd nam om hun vragen te beantwoorden. Zo liet hij weten voorlopig geen plannen te hebben om een volledig house album te maken en ziet hij zichzelf ook niet zo snel terug keren in een live band, zoals in zijn jongere jaren.

Harris heeft al jaren een vaste residentie in de Omnia Nightclub in Las Vegas, waar hij jaarlijks miljoenen euro’s mee verdient.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD