Camilla: berggeit Charles is fitste man in zijn leeftijdsgroep

Door: DitjesDatjes
06-07-2020

Camilla, de hertogin van Cornwall, is goed te spreken over de fysieke conditie van haar echtgenoot Prins Charles. “Hij is waarschijnlijk de fitste man die ik ken, hij loopt, loopt en blijft maar lopen. Hij lijkt wel een berggeit”, zegt Camilla in een al opgenomen deel van een programma dat dinsdag wordt uitgezonden en waarover The Independent schrijft.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het is voor het eerst dat Camilla (72) centraal staat in een radioprogramma dat op de BBC wordt uitgezonden. In The Emma Barnett Show zal ze vragen beantwoorden over haarzelf en hoe echtgenoot Charles zich door de coronaziekte Covid-19 heen wist te werken en daar ogenschijnlijk zonder malheur uit kwam.

Ook zal ze vertellen over SafeLives, een liefdadigheidsinstelling die strijdt tegen huiselijk geweld, waar Camilla onlangs beschermvrouwe van is geworden. In die rol hoopt Camilla “de sluier van stilte” die over huiselijk geweld hangt weg te trekken.

Tijdens het radio-interview verklapte de hertogin van Cornwall dat ze “erg blij” was met het dragen van een spijkerbroek tijdens de lockdown en dat “het erg moeilijk zal zijn om die weer uit te doen”.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD