Camilla doneert aan slachtoffers bosbranden Australië

Door: DitjesDatjes
16-01-2020

Camilla heeft haar steun aan de slachtoffers van de bosbranden in Australië niet alleen mondeling getoond. De echtgenote van prins Charles heeft gedoneerd aan de organisatie GIVIT, onthulde de instelling op sociale media.

De organisatie is Camilla dankbaar voor haar donatie. “Dank aan de hertogin van Cornwall die de wijze waarop GIVIT bosbrandslachtoffers helpt, heeft omarmd.”

Charles deelde vorige week al, mede namens zijn vrouw, zijn medeleven in een video op Instagram. Ook sprak de Britse troonopvolger zijn bewondering uit voor het Australische volk. “We weten allemaal hoe ontzettend speciaal en veerkrachtig het Australische volk is. Dus ik weet dat ondanks deze verschrikkingen jullie een manier vinden om eruit te komen. Alles dat ik kan zeggen is dat wij aan jullie denken en voor jullie bidden. Ik ben heel trots dat ik jullie ken.”

Ook koningin Elizabeth, prins William en zijn vrouw Catherine en prins Harry en zijn echtgenote Meghan deelden hun verdriet over de Australische bosbranden.

 

BUZZR

 

 

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen