Canadezen woest op Meghan Markle: ‘Onbeschoft’

Canadezen furieus over optreden Meghan Markle
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Canadezen zijn woest op Meghan Markle. De vrouw van prins Harry wordt ervan beschuldigd een zangeres met autisme te hebben uitgelachen. ,,Dit is zó typisch Meghan”, luidt de kritiek.

Harry en Meghan woonden maandag de jaarlijkse Autism Acceptance Night bij. Zangeres Miriah Reitmeier zong daar het Canadese volkslied. In beelden die rondgaan op social media is te zien dat Meghan tijdens het optreden van de zangeres een glimlach op haar gezicht heeft.

‘Meghan lacht haar uit’

Volgens veel mensen gaat het niet om een vriendelijke glimlach, maar houdt Meghan haar lach in. Ook is te zien hoe Meghan met een lach op haar gezicht naar prins Harry kijkt, die niet op haar reageert. ,,Wie lacht er nou om iemand die autisme heeft?”, luidt het op X.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat Meghan beschuldigd wordt van het uitlachen van iemand. Op een foto, die nog steeds rondgaat op X, is te zien hoe Kate Middleton, prins Harry en Meghan Markle reageren wanneer een ruiter flauwvalt en van zijn paard valt. De blik van Meghan is veelzeggend, zeggen velen. ,,Wie lacht er als een oudere ruiter flauwvalt en van zijn paard valt? Kijk naar de gezichten van de drie, zo kun je de narcist herkennen”, schreef iemand op X.

Camera

Toch gelooft niet iedereen dat Meghan de zangeres uitlacht. ,,Ik denk niet dat ze de zangeres uitlacht”, reageert iemand. En een ander: ,,Of lacht ze naar de camera? Na de flits kijkt ze naar beneden.”

DenD wil uw mening weten

Lacht Meghan de vrouw uit?

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck