Cardi B: ik werd suïcidaal van roddels van vlogger

Door: Ditjes en Datjes
14-01-2022

Cardi B heeft donderdag een getuigenis afgelegd in haar zaak tegen vlogger Tasha K. Die beweerde in 2018 en 2019 op haar YouTube-kanaal dat de rapper een voormalig prostituee was die diverse soa’s had opgelopen. Ook suggereerde Tasha dat Cardi’s dochter Kulture mogelijk hersenafwijkingen had vanwege drugsgebruik van de muzikante tijdens de zwangerschap.

Volgens TMZ verklaarde Cardi donderdag dat ze suïcidale gedachten had nadat de roddels waren gepubliceerd. “Ik voelde me verslagen en depressief en wilde niet intiem zijn met mijn man”, vertelde Cardi. De eerste vlogs kwamen uit kort na de geboorte van de inmiddels 3-jarige Kulture, en de rapper vertelde dat ze het idee kreeg dat ze haar kind niet verdiende. Over Tasha zei ze: “Alleen een duivel kan zulke shit uithalen.”

De muzikante, die meestal geen blad voor de mond neemt, bood na dat laatste statement in de rechtbank snel haar excuses aan voor het gebruik van het woord shit, schrijft TMZ. Na haar verklaring was de 29-jarige in tranen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD