Carlo Boszhard en Herald Adolfs gaan trouwen

Door: DitjesDatjes
26-07-2022

Carlo Boszhard gaat binnenkort trouwen met zijn partner Herald Adolfs (46). Dat maakte de 53-jarige presentator dinsdag bekend. Boszhard deelde het heuglijke nieuws bij een reeks foto’s op Instagram waarop onder meer een gouden ring met groene steen te zien is. “Hij zei ja!”

In zijn nieuwste column voor Televizier vertelt Boszhard meer over zijn aanzoek. Met de ring verstopt in zijn toilettas reisde het stel naar Hollywood, een plek die ze “alles heeft gegeven waar we samen gek op zijn.” Het gebeurt uiteindelijk allemaal in het Beverly Hills Hotel. “Dit wordt de plek, denk ik. Veertien jaar samen, het is nog maar het begin”, schrijft Boszhard.

Na het verlossende antwoord voelde het voor de presentator alsof de spanning in één keer van hem afgleed. Vervolgens werd het grote moment gevierd met “vier hysterische dames uit Texas”, die het allemaal hebben aanschouwd. “Recht tegenover de plek waar Elizabeth Taylor het vijf keer eerder probeerde. Ik doe het maar één keer, met de liefde van mijn leven.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD