Carlo Boszhard hoopt Irene Moors te strikken voor De TV Kantine

Door: DitjesDatjes
28-09-2022

Carlo Boszhard hoopt dat Irene Moors wellicht nog wil terugkeren bij De TV Kantine. Het RTL-programma is binnenkort terug, maar Moors heeft eerder besloten om niet meer mee te doen.

“Misschien kan ik haar nog strikken, maar dat weet ik niet zeker. Daar ga ik niet over”, zegt Boszhard tegen RTL Boulevard. In het programma worden bekende mensen nagespeeld. Een bekend typetje van Moors was bijvoorbeeld Kim Holland.

In De TV Kantine persifleerde Boszhard jarenlang talloze bekende Nederlanders, van Patty Brard tot René Froger en Gordon tot René van der Gijp. In het begin werkte hij vooral samen met Irene Moors. Later waren ook Elise Schaap en Maarten Heijmans vaak in het programma te zien. Het programma won in 2010 een Gouden Televizier-Ring.

Dinsdag maakte Boszhard in zijn column in Televizier bekend dat hij De Tv Kantine weer wil opstarten. In zijn column schreef hij dat het imiteren van mensen hem eerder begon te irriteren. “Omdat iedereen het begon te doen”, legt hij uit. “Nu we niet meer Deepfaken, Koefnoen-en, en Spijkers met koppen slaan, wil ik de deur van de kantine weer openen.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD