Caroline en Martien verbreken contact

Door: DitjesenDatjes
23-10-2019

Ze waren ooit zo hecht met elkaar, maar tegenwoordig hebben Caroline van Eeden en Martien Meiland geen contact meer met elkaar. Sinds Caroline uit het Franse Chateau is vertrokken, heeft ze de familie Meiland niet meer gezien of gesproken.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Herstel

Vorige maand besloot Caroline het chateau te verlaten. Een grote shock voor Martien, want hij zat in Nederland voor de opnames van Ranking the Stars toen Caroline de beslissing nam. De excentrieke kasteelheer kreeg het slechte nieuws bij terugkomst te horen. De geruchten gingen rond dat het tussen Caroline en Maxime, de dochter van Martien en Erica, niet zou boteren. Even later werd beweerd dat Caroline een burn-out zou hebben en dit werd zelfs bevestigd door Martien en zijn gezin. Maar onlangs vertelde Caroline dat ze helemaal geen burn-out heeft.

Hoewel men beweert dat er niets negatiefs is voorgevallen in het Franse chateau, maakt Martien bekend geen contact meer te hebben met Caroline. Dat vertelt hij aan weekblad Privé. ,,Ik heb haar na haar vertrek niet meer gezien. Ze is op vakantie gegaan en ik heb haar ook niet meer gesproken. Dat is best moeilijk. We hebben zo veel gelachen en van alles met elkaar gedeeld.” Martien zoekt heel bewust geen contact met haar. ,,Ik vind dat ik haar met rust moet laten. Ik ben bang dat het voor haar herstel niet goed is als ik haar nu spreek.”

Heimwee

Caroline zelf meldde op haar Instagram dat ze heimwee had en haar familie en vriendin in Nederland teveel mistte. Martien begrijpt dat goed, want zijn vrouw Erica had tijdens Ik Vertrek hetzelfde probleem. ,,Dertien jaar geleden hadden wij precies hetzelfde toen Erica heimwee kreeg en zo snel mogelijk weg wilde uit Frankrijk.”

Meer DenD