Caroline gevloerd door burn-out

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het gezin Meiland moet heel hard werken om alle gasten het naar hun zin te maken. Martien heeft meer dan eens gezegd dat ze pas naar bed gaan als alle gasten naar hun kamer zijn en opstaan nog voordat de eerste wakker zijn. Het lijkt erop dat het vele werken en misschien ook wel de beroemdheid Caroline te veel zijn geworden.

Gezondheid

Enkele weken geleden werd bekend dat Caroline het Franse kasteel vrij onverwacht heeft verlaten. Terwijl Martien, haar boezemvriend, in Nederland was voor de opnames van Ranking the Stars had Caroline haar koffers gepakt. Eerst ging het gerucht rond dat Caroline en Maxime knallende ruzie hadden gekregen, maar nu vertelt een woordvoerder van Talpa iets anders.

Volgens de woordvoerder is Caroline namelijk niet gestopt door ruzie of door een slechte sfeer, maar doordat ze is getroffen door een burn-out. Dat zorgt er ook voor dat ze evenementen moet laten gaan. ,,Caroline heeft ons laten weten dat zij niet aanwezig zal zijn op het gala, omdat haar gezondheid dat op dit moment niet toelaat. Zij is wel ontzettend trots op de nominatie en gaat de avond via de tv volgen en op afstand meegenieten. De familie Meiland en iedereen die betrokken is bij het programma begrijpt de beslissing van Caroline en hoopt dat ze op haar eigen wijze meegeniet van deze bijzondere avond en alle eer die zeker ook haar toekomt”, laat de woordvoerder weten.

 

Tags

BURN-OUTCAROLINEERICAGEZONDHEIDMARTIEN MEILANDMAXIMETELEVIZIER-RING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck