Caroline haalt uit: ‘Meilandjes hebben mij kapotgemaakt’

Caroline haalt uit naar de Meilandjes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Caroline van Eerden, de voormalige beste vriendin van Martien Meiland, heeft geen goed woord meer de Meilandjes te zeggen. Nadat ze ‘kapotgeschreven’ is in de boeken van Martien haalt ze keihard naar de familie uit.

Caroline is momenteel in het programma De Alleskunner VIPS te zien, maar voorheen zagen we haar in Chateau Meiland. Ze verhuisde zelfs met de familie mee naar Frankrijk, waar uiteindelijk de bom barstte. In de boeken die Martien daarna uitbracht was hij alleen maar negatief over zijn voormalige beste vriendin, iets wat Caroline veel pijn heeft gedaan.

‘Kapotgeschreven’ Caroline

,,Ik ben in twee boeken kapotgeschreven”, aldus Caroline in weekblad Weekend. Martien schreef in zijn biografie ‘Martien’ dat hij en Caroline flinke ruzie hebben gehad. De twee leken aan het begin van Chateau Meiland twee handen op één buik, maar Caroline vertrok weer naar Nederland na ‘heimwee en irritaties’.

Vechtpartij

Maar in zijn boek onthulde Martien wat er werkelijk gebeurd was. De gemoederen zouden zo hoog zijn opgelopen dat de ruzie op een vechtpartij uitliep tussen Caroline en Maxime, waar Maxime zelfs een litteken aan over zou hebben gehouden.

De uitspraken van Martien deden Caroline pijn. Hoewel ze niet verder in wilde gaan op het verhaal over een vechtpartij, benadrukte ze dat ze haar ‘eigen verhaal’ heeft, dat duidelijk anders was dan het verhaal dat Martien heeft verteld.

‘Mijn naasten weten hoe het zit’

Inmiddels is Caroline over de ruzie heen, maar contact tussen haar en de familie Meiland zal er niet meer komen. ,,Ik ben eroverheen gestapt en er heel sterk uitgekomen”, vertelt Caroline, die gelukkig op veel steun kan rekenen in haar omgeving. ,,Ik krijg op straat alleen maar respect, dat is natuurlijk fijn. Als mensen iets anders vinden is dat prima, ik weet zelf hoe het in elkaar zit. Maar mensen zijn alleen maar aardig en vriendelijk tegen me.”

Wel laat ze doorschemeren dat wat Martien in zijn boek over haar heeft gezegd, niet waar is. ,,Ik voel me niet geroepen om mezelf te gaan verdedigen, daar pas ik voor. Mijn naasten weten hoe het werkelijk zit en je kunt niet bevriend zijn met de hele wereld.”

Tags

CHATEAU MEILANDFAMILIE MEILANDMARTIEN MEILANDMAXIME MEILANDMEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck