Caroline: ‘Ik heb geen burn-out!’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Toen Caroline naar huis keerde en de familie Meiland achterliet in Frankrijk ging al snel het gerucht dat zij en Maxime het niet goed met elkaar konden vinden. Door een flinke ruzie zou Caroline naar Nederland zijn gegaan. Vervolgens ging het verhaal rond dat ze een burn-out had. Maar ook dit blijkt niet waar te zijn.

Media

Dag in dag uit werken Martien, Erica, Maxime en eerst ook Caroline in het Chateau. Naar bed als de laatste gasten naar hun kamer zijn en opstaan nog voor de eerste gasten aan de ontbijttafel zitten. Niet zo gek als ze daar moe van worden en toe zijn aan rust. Dit leek het geval met Caroline, maar op Instagram laat ze weten dat er helemaal geen sprake is van een burn-out.

Op een post die Caroline na het winnen van de Gouden Televizier-Ring plaatste reageerde een fan: ,,Super hoor Caroline. Gefeliciteerd en snel weer beter worden!”. Caroline schreef terug en maakte in haar reactie bekend dat het beter met haar gaat dan de media doet beweren. ,,Ik heb geen burn-out hoor! Heeft de media ZO groot gemaakt! Goed uitrusten en deze 14 dagen vakantie hebben mij weer aardig op de kaart gezet.” De reactie van Caroline is opmerkelijk want een dag eerder vertelde Martien tegen Shownieuws dat de gezondheid van Caroline erg slecht was toen ze het chateau verliet. ,,Ze moet zichzelf gewoon helemaal herpakken, misschien ook wel met professionele hulp.”

Tags

BURN-OUTCAROLINECHATEAU MEILANDERICAGEWONNENGOUDEN TELEVIZIER-RINGMARTIENMARTIEN MEILANDMAXIMETHERAPIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck