Caroline Tensen is ruim 15 kilo lichter

Door: Molly Baas
27-06-2018

Door hormoonschommelingen, schouderblessures en operaties zat sporten er niet meer in voor Caroline Tensen. En dat merkte de presentatrice aan lichaam. Ze pakte na een jaar in de lappenmand het trainen en diëten op. Met succes: ze is 15 kilo kwijt.

,,Ik hoef echt geen 45 kilo te wegen en vind rondingen mooi, maar dit lichaam paste niet bij mij. Ik was aan het mopperen en klagen en opeens zei mijn man: ,Wil je niet zo lelijk praten over mijn vrouw?’ Hij vond mij toen, in die periode, net zo mooi als nu”, aldus Caroline tegen Weekend.

Strikt schema

Maar zelf vond ze haar vollere gezicht en lichaam niet mooi. Daarom stelde haar personal trainer een strikt schema op, compleet met regels wat betreft voeding. Deze combinatie werkte erg goed en al snel was Caroline weer op haar oude gewicht. Ze is iets losser nu met het dieet, maar sporten doet ze nog steeds: ,,Dat sporten moet ik van mezelf blijven doen omdat ik dol ben op eten.” 

Hormoonschommelingen

Caroline Tensen is ogenschijnlijk weer topfit, maar ze heeft nog niet zo lang geleden een wat mindere tijd hebben gehad. Ze had last van hormoonschommelingen, had blessures en is twee keer geopereerd. Ze woog naar eigen zeggen te veel en kon daar, tot voor kort, niks aan doen omdat ze rust moest houden van de dokter.

Meer DenD