Caroline Tensen biedt Nikkie de Jager excuses aan

Door: DitjesDatjes
19-02-2021

Caroline Tensen heeft op Instagram haar excuses aangeboden aan Nikkie de Jager. Tijdens het programma ‘Wie ben ik?’ maakte Tensen een opmerking over het geslacht van De Jager, die bij haar en veel kijkers niet in goede aarde viel.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In ‘Wie ben ik?’ moeten kandidaten raden welke bekende Nederlander er op het bordje staat. Bij rapper Donnie was dat dus Nikkie de Jager. “Ben ik een vrouw?”, vroeg hij aan zijn medekandidaten. Waar zijn medekandidaat Tijl Beckand direct instemde met die vraag, vond presentatrice Caroline Tensen de vraag lastig te beantwoorden. “Ja, dat was even een dingetje: geen man, geen vrouw? Het is natuurlijk een vrouw! Ja, het is een vrouw, hè?”

“Naar aanleiding van de ‘Wie ben ik?’-uitzending van gisteravond heb ik natuurlijk meteen contact gezocht met Nikkie de Jager. Ik heb haar verteld dat het zeker niet mijn bedoeling was haar te kwetsen en mijn oprechte excuses aangeboden”, schrijft Tensen op Instagram, nadat De Jager op haar pagina had laten weten niet blij te zijn met de opmerkingen. “Daar reageerde ze heel lief op en daar ben ik haar dankbaar voor. Zo heb ik weer wat meer geleerd over de gevoeligheid van dit specifieke onderwerp.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD