Caroline Tensen houdt zich stil na rel fatshaming

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Terwijl Olcay van veel vrouwen én mannen de volle laag krijgt voor haar uitspraken in RTL Boulevard over volle vrouwen en sporten, lijkt Caroline Tensen de dans te ontspringen. De blonde presentatrice was het maandag met Olcay eens toen ze zei dat vrouwen met maat 48 beter niet kunnen sporten. Daar voegde Caroline zelfs nog aan toe dat die vrouwen beter wijde kleding kunnen dragen.

Stilte

De discussie ontstond maandag door de nieuwe sportkleding van Nike. Het merk maakte eerst enkel kleding voor slankere vrouwen, maar heeft nu ook een ‘plussize lijn’ op de markt gebracht. Peter R. de Vries en Ronald Molendijk namen het op voor volle vrouwen. Honderden kijkers konden hun oren niet geloven toen Olcay en Caroline zo negatief praatten over volle vrouwen en Twitterden hun ongenoegen. Dinsdagochtend verontschuldigde Olcay zich, wat door maar weinigen werd geaccepteerd, maar Caroline bleef stil.

Op haar tijdlijn heeft Caroline niets geschreven, en terwijl Olcay nogmaals haar excuses aanbod in de aflevering van RTL Boulevard dinsdagavond, was ook daar geen spoor van Caroline te ontdekken.

Het spijt me

Op de laatste foto van Caroline op Instagram, die ze poste op 31 mei, reageren toch veel mensen op haar uitspraken.  ,,Nou Caroline, ik ben echt diep teleurgesteld in je door je uitspraken bij rtl boulevard. Wie denk je dat je bent om andere vrouwen zo te veroordelen. Je moet je schamen!”, schrijft iemand. Een ander merkt op dat Caroline het programma ‘Het spijt me’ gaat presenteren, en dat ze zelf haar eerste gast kan zijn om sorry te zeggen tegen gezette vrouwen.

 

https://twitter.com/TonV_/status/1138732469702811648

https://twitter.com/MrsBeekSmit/status/1138489589449011200

 

Tags

CAROLINE TENSENDIKFATSHAMINGKRITIEKNIKEOLCAY GULSENSPORTENVOLLE VROUWENVROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck