Caroline van der Plas droomde van tv-carrière: ‘Ik wilde sterren interviewen’

Caroline van de Plas haar droom
Door: Charlotte Wijnen
05-10-2021

Caroline van der Plas doet deze week in Rooijakkers Over De Vloer een bijzondere onthulling. Op jonge leeftijd had ze de grote ambitie om te werken in de showbizz. ,,Ik wilde popsterren interviewen”, aldus Caroline.

‘Ik wilde die baan ook’

Deze week gaat Art Rooijakkers in zijn programma op bezoek bij Caroline van der Plas. Ze bladeren door een fotoboek en dan valt Art ineens iets op. Onder één van de foto’s staat dat Caroline een screentest heeft gedaan voor het programma Countdown, gepresenteerd door Adam Curry.

Wanneer Art de foto aanwijst, onthult Caroline de carrière waar ze vroeger van droomde. ,,Adam Curry ging toen emigreren en ze zochten een nieuwe presentator. Toen heb ik mij ingeschreven voor een screentest”, legt ze uit.

Maar hoe graag Caroline het ook wilde, de screentest ging helaas niet zo goed. ,,Ik was een beetje zenuwachtig, maar ik dacht niet geschoten is altijd mis. Ik had echt de ambitie om popsterren te interviewen. Hij had echt een mooie baan en dat wilde ik ook.”

Meer DenD