Caroline van der Plas met de dood bedreigd

Caroline krijgt serieuze bedreigingen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Caroline van der Plas heeft te maken met een hoop doodsbedreigingen via mail en social media. De BBB-leider werkt voorlopig vanuit huis en heeft alles uit de agenda geschrapt.

De komende periode zal Caroline niet meer in de media verschijnen. Volgens partijlid Henk Vermeer zijn de bedreigingen ernstig en het is onbekend uit welke hoek ze komen, meldt RTL Boulevard.

‘Ik voel me niet veilig’

Van der Plas wordt volgens Vermeer al langere tijd bedreigd, maar de piek is nu bereikt. RTL Boulevard schrijft dat er sprake zou zijn van een doodsbedreiging waarbij Caroline ‘hetzelfde lot als Pim Fortuyn staat te wachten’.

,,De anti-boerlobby of de anti-BBB-lobby draait op volle toeren. De haatberichten nemen in hevige mate toe en ook doodsbedreigingen komen nu binnen”, aldus Van der Plas. ,,Ik voel me niet veilig op dit moment.”

Caroline zou al enige tijd niet meer in haar eentje naar activiteiten gaan in het land. Momenteel wordt onderzocht uit welke hoek de bedreigingen aan haar adres komen. Zo kunnen ze komen van boeren die vinden dat zij de boerenprotesten van gisteren juist moet goedkeuren, maar ook van mensen die vinden dat zij de demonstranten te veel steun geeft.

Tags

BEDREIGDCAROLINE VAN DER PLASDOODSBEDREIGING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie