Caroline wist niets van soap: ‘Ik werd er onzeker van’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Naast Martien Meiland, zijn vrouw Erica, dochter Maxime en kleindochter Claire is ook Caroline sinds het programma Chateau Meiland een BN’er. Zij besloot om samen met het gezin het avontuur aan te gaan in Frankrijk en te emigreren. Maar toen zij daarvoor koos, wist ze nog niet dat ze op televisie te zien zou zijn.

Onzeker

,,Ik hoorde pas een paar dagen voor vertrek dat er een televisieserie zou komen”, vertelt Caroline aan weekblad Weekend. Voor Caroline kwam dat nieuws dus erg laat, maar ook het gezin Meiland wist niet lang van tevoren dat hun avontuur in Frankrijk gefilmd ging worden. De verhuizing stond namelijk al gepland, en toen pas stuurde Erica een mail naar John de Mol. De mediamagnaat zag wel wat in het idee van Erica om een real life soap te maken van de verbouwing van een Chateau. 

Hoewel Caroline nu positief is over de soap, vond ze het in het begin wel lastig. ,,Ik wist in het begin eerlijk gezegd niet zo goed wat ik ervan moest denken. Ik heb in het verleden heel wat ervaring opgedaan met het presenteren van evenementen en modeshows en als ik voor een groep moest speechen had ik daar ook nooit een probleem mee. Maar zo’n televisieprogramma is toch andere koek. Het maakte me onzeker omdat je er geen grip op hebt.” Caroline weet dat er gemonteerd kan worden en dat ze dan anders neergezet zou worden dan ze werkelijk is. Vooral omdat ze weet dat ze af en toe scherp uit de hoek kan komen. ,,ALs iets me niet bevalt dan zeg ik dat recht in iemands gezicht. Voor sommige mensen kan dat nogal hard en bedreigend overkomen en in de montage kun je daar natuurlijk ook alle kanten mee op.”

Sociale media

Gelukkig is er wél goed gemonteerd en is Caroline erg tevreden met het eindresultaat. Ook is ze blij met alle reacties van kijkers. ,,Je hoort weleens dat mensen op sociale media zo gevoelloos met elkaar omgaan. Nou, ik heb er nog niets van gemerkt. Ik krijg alleen maar positieve reacties.”

 

Tags

CAROLINECHATEAUFAMILIEFRANKRIJKJOHN DE MOLMEILANDSBS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck