Caroline over wonen bij Meilandjes: ‘Ik was ontworteld’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Caroline is blij dat ze weer terug is in haar vertrouwde Amsterdam. De vrouw woont niet langer bij de familie Meiland op het Franse chateau maar bij een van haar zonen in onze hoofdstad.

Ontworteld

Martien Meiland en Caroline ontmoetten elkaar in Amsterdam. Destijds waren Martien en Erica niet meer bij elkaar en dompelde Martien zich onder in de Amsterdamse gayscene. Hoewel de excentrieke kasteelheer daar niets aan bleek te vinden en al snel terugkeerde naar Erica, bleef Caroline een hele goede vriendin. Zo goed, dat zij met het gezin mee verhuisde naar Frankrijk. Maar leven met de familie Meiland viel haar zwaarder dan gedacht. Dat vertelt ze nu aan De Telegraaf.

,,Gaandeweg merkte ik echter dat het wonen bij een ander gezin toch meer impact heeft gehad dan ik had gedacht. Je gaat je een soort ontworteld voelen”, vertelt ze aan de krant. ,,Toen ik bij de Meilandjes vertrok, was ik uitgeput, opgebrand, geïrriteerd, overspannen en in paniek. Ik was doodop. Het leven in Frankrijk ziet er op televisie zo mooi uit, maar ik had maar een uurtje tijd voor mezelf in de week. Als ik ’s avonds eindelijk in bed lag, had ik niet eens meer de puf om nog tv te kijken.”

Gelukkig heeft Caroline haar energie teruggekregen en heeft ze mooie plannen voor de toekomst gemaakt. Aan het einde van dit jaar moet haar nieuwe kledingwinkel in de Jordaan opengaan.

Tags

BURN-OUTCAROLINEFRANKRIJKJORDAANMEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck