Caroline ziet droom uitkomen

Caroline van Eeden
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Maanden heeft Caroline van Eeden geholpen in het Chateau van Martien Meiland, zijn vrouw Erica en zijn dochter Maxime. Nu gaat Caroline, na een kleine pauze, weer aan de slag. Maar dit keer in haar eigen zaak.

Kleding

In het 9-straatjes-district van Amsterdam heeft Caroline een pandje gevonden waarin ze haar kledingboetiek gaat vestigen. Helemaal klaar is het nog niet, want ze laat weten dat er nog wel geschild en gepoetst moet worden. ,,Nu nog even hard poetsen, schilderen, inhangen en stylen en dan gaan we los. Ik heb er zo ontzettend veel zin in om mijn favoriete kleding met jullie te gaan delen!’’, schrijft ze op haar in haar Instagram Stories. De winkel gaat op 29 november open.

Caroline kan op veel klanten rekenen, want sinds ze in het programma ‘Chateau Meiland’ te zien is geweest als de ‘huisvriendin’ van de familie Meiland wordt er veel over haar geschreven. Eerder dit jaar maakte ze bekend het kasteel te verlaten en terug te keren naar Nederland. Ze zou een burn-out hebben gehad, maar later ontkende ze dit. Ze was erg moe en moest even bijkomen, maar van een burn-out was geen sprake.

Tags

AMSTERDAMCAROLINECHATEAU MEILANDERICAKLEDINGMARTIEN MEILANDMAXIMEMONTANAWINKEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck