Carrière Thijs Boermans in gevaar? ‘Anna Nooshin heeft slechte invloed’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Thijs Boermans zou onlangs een rol hebben gekregen in Goede Tijden, Slechte Tijden. Een enorme stap in zijn carrière, maar Anna Nooshin lijkt nu roet in het eten te gooien. ,,Sinds hij met haar is, komt hij allerlei afspraken niet meer na…”

Volgens Yvonne Coldeweijer schittert Thijs Boermans binnenkort in Goede Tijden, Slechte Tijden. De eerste opnames zitten er zelfs al op. ,,Maar het plan rondom deze bekendmaking loopt schijnbaar helemaal in de soep, door toedoen van Anna Nooshin”, meldt Coldeweijer op Instagram.

Belangrijke afspraak

Thijs en Anna zijn momenteel op liefdesvakantie naar Bonaire. Anna zou als verrassing de tickets hebben geboekt, terwijl Thijs eigenlijk een belangrijke afspraak had gepland. ,,Thijs heeft schijnbaar een shoot ter promotie van de serie met heel productieteam laten zitten. En daar zijn ze bij GTST verre van blij mee!”

Volgens Coldeweijer vrezen ze bij GTST dat Thijs een lakse werkhouding zal hebben en gebrek heeft aan professionaliteit. ,,Sinds hij met haar is, komt hij allerlei afspraken niet meer na…”

Anna niet oprecht?

Ook zou er in de omgeving van Thijs getwijfeld worden aan de oprechtheid van Anna. ,,Thijs heeft namelijk een bekende familie in de filmwereld en volgens spionnen zou zij daar mogelijkheden zien voor haar eigen carrière.”

Tags

ANNA NOOSHINTHIJS BOERMANSYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck