Carrièreswitch lonkt voor Sinéad O’Connor

Door: DitjesDatjes
31-05-2020

Sinéad O’Connor wil de zorg in. Dat vertelde ze op de Ierse televisie. Vanaf september gaat ze een opleiding volgen om zorgmedewerker te worden. Als ze slaagt, gaat de zangeres in een hospice werken.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Sinéad koestert al langer de wens om als begeleider in een hospice te werken. Ze zou zich graag willen inzetten voor mensen die geen familie hebben of om een andere reden alleen zijn.

Door de coronacrisis is de zangeres gaan nadenken over wat ze met haar leven wil, vertelde ze. Ook zei ze dat ze het jammer vond dat ze niet eerder aan de opleiding was begonnen. Dat was eigenlijk wel de bedoeling. “Ik had nu aan de slag kunnen zijn om mensen te helpen. Ik zou dat heel graag hebben willen doen”, zei ze.

Het zal overigens nog een hele toer worden om het diploma te halen, beseft de zangeres. “Ik ben niet zo heel veel naar school geweest”, vertelde ze. “Ik heb ooit examen moeten doen, en ik zakte voor alles, behalve voor de kunstvakken.” Sinéad zei daarna dat ze alles op alles zal zetten om te slagen. “Ik ga net zo lang door tot ik mijn diploma heb.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD