Carrièreswitch voor Marco Borsato?

Marco maakt switch naar paarden
Door: Charlotte Wijnen
24-11-2022

Het lijkt erop dat Marco Borsato een nieuwe hobby heeft gevonden. De zanger is afgelopen vrijdag gespot bij een paardenkliniek. Volgens Roddelpraat heeft Marco zich niet onder zijn eigen naam ingeschreven, maar op de foto’s die zij in handen hebben is duidelijk te zien dat het wél om Marco gaat…

Marco Borsato probeert de afgelopen tijd zoveel mogelijk onder de radar te blijven, maar zo makkelijk is dat niet: de zanger wil uiteraard niet alleen maar thuiszitten en wordt zo nu en dan in het openbaar gespot. Ook afgelopen vrijdag was het raak: Marco heeft namelijk een nieuwe hobby gevonden!

Paardenkar

Volgens Roddelpraat werd Marco gespot bij een paardenkliniek, omdat hij tegenwoordig aan ‘paarden men cross parcour’ doet. Op foto’s die Roddelpraat heeft gepubliceerd is te zien hoe Marco achterop een paardenkar zit. Zelf wilde de zanger zijn nieuwe hobby nog even geheimhouden; hij had zich namelijk niet ingeschreven onder zijn eigen naam.

Wat is de taak van Marco in deze nieuwe hobby? ,,Hij moet alleen meehangen in de bochten om te zorgen dat die kar niet om dondert”, laat een bron weten aan Roddelpraat.

Meer DenD