Carrièrewending moeder Lil’ Kleine slaat aan

Nieuwe baan slaat aan voor moeder Lil' Kleine
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Babette Verhoef, de moeder van Lil’ Kleine, heeft onlangs een carrièreswitch gemaakt. En kennelijk slaat het aan, want op social media deelt ze de positieve recensies die ze heeft ontvangen sinds ze interieurontwerper is geworden.

,,Sinds kort ben ik weer helemaal actief als stylist/interieurontwerper en het gaat goed!”, schrijft Babette op Facebook. ,,Ik heb er zoveel plezier in, ik zie nog eens stukken van Nederland die ik niet eerder zag, heb het gevoel dat ik mensen echt in korte tijd kan helpen en krijg oprechte dank.”

Recensies

Babette deelt daarbij een link naar de website Trustoo, waar ze allerlei positieve recensies heeft ontvangen. ,,Soms heb je iemand nodig met een andere blik. Babette kwam en we gingen al snel schuiven. Het was echt die energie waardoor ik zelf verder kon”, luidt een van de recensies. ,,Goede communicatie en zeer creatieve en prettige ervaring.”

Ook een ander zegt een prettige ervaring met Babette te hebben gehad. ,,Babette heeft ons deskundig en op een prettige manier geadviseerd. Ze dacht goed met ons mee en kwam ook met frisse ideeën. Wij kunnen Babette zeker aanbevelen.”

Lil’ Kleine

Babette en Jorik Scholten, zoals Lil’ Kleine echt heet, hebben een ingewikkelde band. In zijn docu vertelde Jorik dat hij werd mishandeld door zijn moeder. ,,Ze zette me op de snelweg uit de auto en liet me teruglopen naar huis. Toen ik thuiskwam, knuffelde ze me weer. Soms zei ze dat ze van me hield, maar sloeg ze me ’s avonds, riep ze dat ze me haatte”, zei Jorik. ,,De volgende ochtend zei ze weer dat ze van me hield. Toen ze me de avond voor mijn zestiende verjaardag weer sloeg, heb ik gezegd: dit is de laatste keer dat je me hebt geslagen of aangeraakt. Op mijn zeventiende, achttiende, negentiende en twintigste verjaardag niets meer van haar gehoord.”

Spijt

Zelf zei Babette dat ze spijt heeft dat ze zo vaak ‘uit haar slof is geschoten, verbaal maar ook fysiek’. ,,Maar ik heb er wel moeite mee om het mishandeling te noemen”, zei ze in de docu.

Tags

LIL' KLEINE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck