Cast Legally Blonde voor het eerst sinds 20 jaar samen

Door: DitjesDatjes
20-10-2020

Goed nieuws voor de fans van de film Legally Blonde. De cast van de originele film uit 2001 komt voor het eerst sinds 20 jaar weer samen via een Zoom-meeting. Reese Witherspoon, die de hoofdrol van Elle Woods vertolkte, deelde het nieuws via sociale media en moest een traantje wegpinken toen ze haar voormalige castleden weer zag.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Oh mijn God, ik kan het gewoon niet geloven! Jullie zijn er allemaal, wow! Dit is de officiële Legally Blonde-reünie. We hebben gelachen, we hebben gehuild en hebben de ‘bend & snap’ gedaan!”, aldus Reese. “En jullie willen toch ook allemaal weten of Elle en Warner het goed gemaakt hebben met elkaar?”

Witherspoon zette met haar rol als Elle Woods een karakter neer dat door de jaren heen een rolmodel is geworden voor veel vrouwen in Amerika. Woods liet hen inzien dat alles mogelijk is, zolang je er maar hard voor werkt en je niet opzij laat zetten door mensen die niet in je geloven. Inmiddels is er een derde film in de maak, die geschreven wordt door Mindy Kaling.

De Legally Blonde-reünie is via YouTube te volgen om 03.15 uur ’s nachts Nederlandse tijd.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD