Cast Malcolm in the Middle houdt virtuele reünie

Door: DitjesDatjes
04-08-2020

De hoofdrolspelers van de komedieserie Malcolm in the Middle komen zaterdag ‘bij elkaar’ voor een reünie. Dat onthulde Bryan Cranston, die in de serie vader Hal speelde, op Instagram.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Bryan, die in alle zeven seizoenen van 2000 tot en met 2006 te zien was in de serie, deelde een oude foto van zijn televisiegezin. “Daar zijn we dan… allemaal al vijf maanden vast in quarantaine. Kun je je voorstellen hoe Hal gek was geworden in #MalcolmintheMiddle als hij binnen moest blijven met zijn vijf koppige jongens? Ik moet erom lachen als ik eraan denk.”

De cast leest zaterdag, vanwege het 20-jarig jubileum van de allereerste aflevering, het script van de pilot voor via Zoom. Fans kunnen via een veiling tickets aanschaffen om aanwezig zijn bij de virtuele reünie. De opbrengsten gaan naar een organisatie die zich inzet voor gratis medische zorg voor mensen die behandelingen niet kunnen betalen.

Na Malcolm in the Middle werd Bryan bij een groter publiek bekend dankzij Breaking Bad. De acteur speelde daarin de hoofdrol van Walter White.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD