Cast The Boys elk seizoen verrast: niets bereidt je voor op chaos

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De cast van de Amazon Prime-serie The Boys is elk seizoen weer verrast door waar hun personages naartoe gaan. “Niets kan je voorbereiden op de chaos van deze serie”, vertelt actrice Karen Fukuhara, die Kimiko speelt, in een gesprek met het ANP. Het vierde seizoen van de serie verschijnt op 13 juni.

“Het is altijd interessant om te zien wat de schrijvers voor ons in petto hebben”, vertelt Fukuhara. “Maar je moet je werk echt per dag aanpakken.” Erin Moriarty, te zien als superheld Starlight, is het eens met Fukuhara. “Het is echt een sensatie. Ik ga nooit meer iets anders kunnen doen.” Moriarty zegt dat het haar wel helpt als actrice dat ze al meerdere seizoenen Starlight speelt. “Je staat al zo lang in de schoenen van een personage en je maakt zoveel mee als diegene, dat kan je wel helpen voorbereiden op wat komen gaat, aldus Moriarty.

The Boys speelt zich af in een wereld waar superhelden worden gecreëerd en gepromoot door de multinational Vought. Achter de schermen zijn deze ‘helden’ gevaarlijke, corrupte en machtsbeluste types die veelal doorgedraaid zijn door hun roem. Een team dat zichzelf ‘The Boys’ noemt, probeert hen in het gareel te houden.

Vicieuze cirkel

Eén van de weinige personages die wel in voorspelbare patronen blijft, is superheld The Deep, die onder meer met zeedieren kan praten. Pogingen van ‘Deep’ om heldhaftig te zijn eindigen vaak in teleurstellingen en ondanks persoonlijke ontwikkelingen belandt het personage vaak terug waar hij begon. “Dat is ook de lol ervan”, vindt acteur Chace Crawford. “Hij zit telkens in een vicieuze cirkel en dat is gewoon hoe hij is.”

Volgens Crawford vindt The Deep het ook “gewoon prima” om achter zijn baas aan te lopen: Homelander, gespeeld door Antony Starr. “Er zit heel erg een hiërarchie in de show”, vertelt Starr. “Iedereen probeert omhoog te klimmen”, voegt hij toe. Wanneer The Deep wordt gekleineerd door Homelander, geeft Deep op zijn beurt af op anderen. “Net zoals in het echt, merk je dat als iemand wordt gepest, diegene zelf ook een pestkop wordt”, legt Starr uit.

Daardoor wordt The Deep in het nieuwe seizoen venijniger. “Dat was heel tof om te lezen in het script”, vertelt Crawford. “Ik kon niet wachten om me daarin vast te bijten en een nieuwe kant te laten zien.”

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck