Catastrofe: Martien Meiland volledig overstuur

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

De familie Meiland krijgt geen vergunning voor hun meest recente project: Code Rosé. Gemeente Noordwijk brengt het slechte nieuws slechts één dag voor de opening en het slaat in als een bom.

Na maandenlang keihard werken zouden gisteren de deuren van het nieuwe pareltje van de Meilandjes openen, maar niets is minder waar. Een dag voor de opening krijgt de familie te horen dat gemeente Noordwijk de vergunning niet verleend. „Wij moeten die gasten toch ontvangen!?”, vindt Martien.

Catastrofe

Martien is in tranen als hij het vervelende nieuws vertelt aan Aran Bade. De reden dat er geen vergunning wordt verleend? Er moet gewoond worden in het woongedeelte van het pension. Maar daar wist de familie naar eigen zeggen helemaal niets van. „Het is aan ons verkocht als een pension, maar wij waren er niet bewust van dat je hier moet wonen”, vertelt Maxime aan RTL Boulevard.

Eieren

Dit is niet de enige tegenslag die de familie te verwerken krijgt op wat een mooie dag zou moeten zijn: er zijn eieren gegooid tegen de ramen van Code Rosé. Het is tegenslag op tegenslag voor de Meilandjes, maar de familie Meiland zou de familie Meiland niet zijn als ze niet al een passende oplossing hebben bedacht. Ze wilden eigenlijk de gasten al afbellen, maar Erica en Martien hebben besloten dat Martien tijdelijk in het woongedeelte van het pension gaat wonen. Of je het echt wonen kan noemen? Volgens Maxime niet, want het schijnt nog een grote bouwval te zijn. „Wij moeten die gasten toch ontvangen? Die kunnen wij niet annuleren”, zegt Martien. „Ik vind het ronduit schandalig dat wij één dag van tevoren dit telefoontje van de gemeente Noordwijk ontvangen. Die mensen weten al maanden dat wij dit project aan het opstarten zijn. Ik heb er geen woorden voor”, voegt hij eraan toe.

Tags

CODE ROSÉERICA MEILANDMARTIEN MEILANDMAXIME MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie