Catherine bedankt ouders voor hulp aan onderzoek

Door: DitjesDatjes
22-02-2020

Catherine is dankbaar voor “geweldige reacties” die ze heeft gekregen op haar vorige maand gelanceerde onderzoek 5 Big Questions, dat zich richt op de ontwikkeling van kinderen jonger dan vijf jaar. De enquête is inmiddels gesloten.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Jullie hebben geholpen bij het starten van essentiële gesprekken over het belang van de vroege kinderjaren”, laat de vrouw van prins William weten via het Twitter-account van Kensington Palace. De komende maanden zullen de bevindingen van het onderzoek worden gedeeld. “De resultaten zullen een belangrijke bron van informatie zijn voor de sector die werkt met deze groep jonge kinderen en bijdragen aan een beter begrip door de ervaringen die ouders gedeeld hebben.”

De 5 Big Questions bestond uit een vragenlijst voor ouders en verzorgers. Via die enquête werden ideeën verzameld over het opvoeden van kinderen waarmee een basis moet worden gelegd voor de volgende generatie. De hertogin reisde de afgelopen weken langs verschillende organisaties die zich op een bepaalde manier inzetten voor kinderen.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD