Catherine Keyl populair bij datingbureau

Door: DitjesDatjes
20-02-2021

Catherine Keyl doet het nog altijd goed bij de mannen. De voormalig talkshowpresentatrice staat ingeschreven bij een datingbureau en krijgt daar genoeg aandacht, vertelt ze in AD Magazine.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De 74-jarige Catherine is sinds anderhalf jaar single na een relatie van dertien jaar. Maar een nieuwe relatie aanknopen is nog niet zo makkelijk in coronatijd. “Ik kan ze moeilijk van de straat sleuren”, aldus de presentatrice. Ze besloot daarom om zichzelf bij een datingbureau in te schrijven.

“Ik krijg genoeg mailtjes binnen, tientallen. Mannen die geïnteresseerd zijn. Leuk voor je ego, maar ze kennen me alleen van tv. Kicken ze op het BN’erschap? Het is best ingewikkeld”, aldus Catherine. “Ik kom liever gewoon iemand tegen.”

Terugkijkend op haar eerdere relaties heeft ze geen spijt van het feit dat ze nooit aan kinderen begon. “Ik heb mijn hele leven moeten uitleggen waarom ik geen kinderen heb. Belachelijk”, vindt Catherine. “Ik ben een enorme perfectionist. Vond mijn werk zo leuk. Dat kon niet met kinderen. Mijn tweede man – ik ben 23 jaar met hem getrouwd geweest – zag het ook niet zitten om minder te gaan werken. Bovendien had ik zelf geen heftige moedergevoelens. Dat is misschien ook terug te voeren op mijn eigen kutjeugd; ik heb zelf ervaren wat je een kind kunt aandoen.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD