Celine Dion maakt comeback: coach in Franse Idols

Celine Dion maakt comeback
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Celine Dion maakt tweeënhalf jaar na het geven van haar laatste concert, dat op 8 maart 2020 plaatsvond, eindelijk een grote comeback. Hoogstwaarschijnlijk is ze binnenkort als coach te zien in het programma Star Academy, de Franse versie van Idols.

Celine Dion in concert zien: velen hebben het jaren geleden al opgegeven. Al jaren lijkt het niet goed te gaan met de beroemde zangeres en afgelopen november moest ze haar grote show in Las Vegas afzeggen vanwege medische problemen.

‘Haar lichaam stopte ermee’

,,Celine heeft ernstige en aanhoudende spierspasmen waardoor ze niet op haar best kan presteren. Haar medisch team blijft haar onderzoeken en behandelen”, zo luidde de verklaring.

Haar zus Claudette gaf in het Franse tijdschrift Paris Match meer uitleg. ,,Celine heeft te veel van haar lichaam gevraagd afgelopen tijd. Het is altijd hetzelfde: ze eist verschrikkelijk veel van zichzelf. Haar lichaam stopte ermee”, zei ze. Daarnaast speelde de leeftijd van de zangeres een grote rol. ,,De hormonale veranderingen die het met zich meebrengt, helpen ook niet.”

Comeback

Claudette gaf aan dat Celine uit moet rusten, maar dat er ‘niets ernstigs’ aan de hand is en dat ze graag weer op het podium wil staan. En dat lijkt Celine waar te maken, want volgens het Franse tijdschrift Voici keert ze niet alleen terug op het podium, maar ook op televisie.

,,Er is nog niets getekend, de onderhandelingen zijn altijd erg ingewikkeld met sterren van dit formaat, maar er wordt zeker over gesproken”, aldus een lid van de productie van Star Academy. Volgens Voici had Celine vandaag een afspraak met de productie om het een en ander te bespreken.

Tags

Celine Dioncomeback

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie