Céline Dion neemt emotioneel afscheid

Celine Dion neemt emotioneel afscheid
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Céline Dion deelt verdrietig nieuws. Haar voormalige persvoorlichter en goede vriendin Francine Chaloult is afgelopen dinsdag overleden. In een emotioneel bericht op Instagram neemt Céline afscheid van Francine, die ze ‘moeder’ noemde.

Céline heeft een foto van haarzelf gedeeld met de mensen die het meest voor haar betekende. Naast Francine, staat ook haar overleden echtgenoot René Angélil op de foto.

Emotioneel afscheid

Francine overleed dinsdag op 82-jarige leeftijd. Het nieuws kwam zeer onverwacht en tot nu toe is haar doodsoorzaak nog niet onthuld. Voor Céline, die Francine ‘moeder’ noemde, kwam het nieuws hard aan.

,,Je vastberadenheid was beangstigend en niets en niemand kon je weerstaan”, schrijft Céline bij de foto. ,,Ik weet dat je voor ons zal blijven zorgen mama. Je hebt me veel geleerd en gegeven; ik hield van je, ik hou van je en zal altijd van je houden…”

Laatste gunst

Céline heeft de afgelopen jaren een hoop dierbaren verloren. In 2016 verloor ze haar man aan keelkanker en twee dagen na zijn dood stierf haar broer Daniel Dion aan de gevolgen van hersen-, keel- en tongkanker. In 2020 verloor Céline haar moeder na een langdurige ziekte. De dood van Francine komt dan ook als de zoveelste klap.

In de laatste zin van haar post vraagt Céline nog om een gunst. ,,Mag ik je nog een laatste kleine gunst vragen? Kus René voor mij…”

Veel steunbetuigingen

De zangeres kan op een hoop steun rekenen van haar volgers. Ze wordt overspoeld met steunbetuigingen. Vooral de laatste zin maakt een hoop los bij de volgers. ,,Ik moet huilen van de laatste zin”, zo luidt het.

Tags

AfscheidCeline DionEmotioneel

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie