Céline Dion steelt de show tijdens couture week

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen
Vergeet alle modellen en influencers. Het is Céline Dion die de show steelt op de straten bij de Couture Week in Parijs. Zij wordt volgens velen bekroond als dé nieuwe street style koningin van de mode.
Alle ogen zijn gericht op de Canadese zangeres. Haar dramatische outfits maken alle fotografen wild als zij arriveert bij de modeshows. De stad Parijs is haar catwalk en het lijkt alsof iedereen nieuwsgieriger is naar de looks van madame Dion dan wat er op de runway verschijnt.

‘Céline Dior’

Van Chanel tot Fendi en Off-White. De 51-jarige paradeerde de afgelopen dagen al in de duurste merken toen de shows nog niet eens begonnen waren. Haar vooralsnog meest opvallende look was die van het merk Off-White, waarbij ze bewust vergeten was een broek aan te trekken en met badpak en een colbert daar overheen de straat op ging.

Hollands Trots

Nederlandse couture designer Iris van Herpen mocht zichzelf ook gelukkig prijzen. Céline droeg één van haar 3D geprinte jurken én zat, uiteraard, front row tijdens haar fashion show. En Nederlandse modeontwerper Ronald van der Kemp had ook een opvallende outfit voor Dion klaarliggen voor een wandeling in de Franse stad van de mode.

Stijlicoon sinds 2016

Sinds 2016 staat Céline Dion al in de schijnwerpers als stijlicoon. In dit jaar bezocht zij namelijk voor het eerst in 11 jaar Parijs Couture Week met de meest onverwachte hipste outfits. Ze droeg toen zelfs een outfit van Balmain van maar liefst 23.000 euro.

Tags

Celine Dioncouture weekFashion WeekModeParijs

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie