Celine Dion: ‘Ik ben niet te dun’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Meerdere malen in het nieuws vanwege haar gewicht, dat volgens veel van haar fans ‘zorgwekkend laag’ was. De zangeres maakt korte metten met deze aantijgingen en zegt ‘dat er niets aan de hand is’. “Mijn gewicht is prima,” aldus Céline.

Aardig

Céline liet in Good Morning America het volgende weten: ,,Ja, ik ben dun. Dat ben ik altijd geweest. Maar ik ben ook aardig, dat ben ik ook altijd geweest. Geloof me, er is niets aan de hand met mij.”

Het verlies van haar echtgenoot Rene Angelli, drie jaar geleden, heeft de hitzangeres behoorlijk aangegrepen. ,,Ja, natuurlijk was dat heftig. Maar je kan niet ineens stoppen met leven, je moet gewoon doorgaan. Elke nieuwe morgen is het begin van een nieuwe dag, waarmee je je eigen leven een frisse start geeft.”

Kinderen

Céline is vooral erg trots op haar kinderen, die het de afgelopen drie jaar niet makkelijk hebben gehad. ,,Ze groeien op…en dan kijk ik naar ze en denk: wow, dat hebben we toch maar even mooi geflikt met z’n allen. Dat moment vervult mij dan met trots.”

 

 

 

Tags

CELINE DIONDUNFANSGEWICHTLICHAAMZIEKZORGEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck