Celine Huijsmans kiest voor getrouwde mannen: ‘Twee relaties om zeep geholpen’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Televisiepresentatrice Celine Huijsmans doet mee aan de VIP-editie van het programma Kamp van Koningsbrugge. Daar leerde ze de getrouwde Tim Müller kennen, die in de productie werkte. En het zou niet de eerste keer zijn geweest dat Celine voor een getrouwde man kiest…

Na het succes van Kamp van Koningsbrugge met onbekende Nederlanders is het binnenkort de beurt aan bekende Nederlanders. Vanaf 13 oktober verschijnt de VIP-editie op televisie en onder anderen Celine Huijsmans doet mee.

Affaire tijdens opnames

Hoewel je zou verwachten dat je binnen een programma als Kamp van Koningsbrugge geen tijd hebt om verliefd te worden, zou Celine tijdens de opnames toch haar oog hebben laten vallen op Tim Müller. ,,Echter had Tim op dat moment al een vrouw en kind thuis op de bank zitten. Toch bleef er contact tussen hem en Celine en hebben ze maandenlang een stiekeme affaire gehad”, schrijft Juicechannel op Instagram.

Totdat Tim samen met zijn gezin op vakantie was in Duitsland. ,,Zijn vrouw heeft hier namelijk berichtjes gelezen tussen hem en Celine en is zo achter de affaire gekomen. Onderweg terug naar Nederland heeft hij zijn vrouw samen met hun kind bij haar moeder afgezet.”

‘Niet de eerste keer’

Toen zijn vrouw later haar spullen kwam ophalen in hun gezamenlijke woning, zou het huis al vol hebben gestaan met persoonlijke spullen van Celine. ,,Volgens onze bronnen hebben Celine en de inmiddels ex van Tim elkaar nog nooit gesproken en hebben Celine en Tim op dit moment een relatie.”

Maar dit zou niet de enige keer zijn geweest dat Celine een relatie om zeep heeft geholpen. ,,Wij horen dat ze vaker met een man is gegaan die op dat moment al een gezin thuis had zitten…”, schrijft Juicechannel, die later meer berichten over Celine heeft ontvangen.

Tags

AFFAIRECELINE HUIJSMANSGERUCHTJUICEKAMP VAN KONINGSBRUGGE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck