Cesar Zuiderwijk drumt erop los bij nieuwe Dirk in Den Haag

Dirk Torenstraatstraat open.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Het kon bijna niet uitblijven. In het voormalige Rock Palace in het centrum van Den Haag, waar vanaf nu supermarkt Dirk van den Broek is gevestigd, liet Nederlands beste drummer Cesar Zuiderwijk, Den Haag op zijn grondvesten trillen.

Zuiderwijk, bekend van de Golden Earing, gaf een solo weg zoals deze beroemde inwoner van de Hofstad alleen maar kan. Daarmee was Dirk aan de Torenstraat officieel geopend.

Rijen voor Dirk

Supermarktmanager Remko van Leeuwen opende daarna onder toeziend oog van vele wachtende klanten de eerste Dirk-winkel in het centrum van Den Haag. De voormalige muziekwinkel gaat nu verder als supermarkt voor alle dagelijkse boodschappen voor de laagste prijs.

Muziekwinkel Rock Palace fungeerde voorheen als een sociale plek in de buurt. Het is dan ook het doel van de nieuwe Dirk van den Broek om met deze nieuwe locatie dezelfde rol in de buurt te vervullen. Daarom kregen de kinderen van de nabijgelegen Carolusschool een gezond appeltje vanuit de Dirk-bakfiets.  

Rock Palace

Remko van Leeuwen is blij met zijn nieuwe winkel op deze bijzondere plek: ,,Als je bekend bent met Rock Palace, zie je dat de buitenkant intact is gebleven. Toch is het van binnen een volwaardige Dirk-supermarkt geworden. Klanten komen binnen op ons Kanskoopjesplein, waar ze de leukste non-food producten kunnen vinden. Verder hebben we een eigen bakkerij en genoeg ruimte voor ons groente- en fruitassortiment. Samen met het team gaan we heel veel nieuwe klanten blij maken. Dat weet ik zeker!”

Dat Dirk van den Broek vanaf nu ook in de binnenstad van Den Haag is te vinden, was niet te missen. In de aanloop van de opening konden buurtbewoners meedoen met een winactie, door een Dirk-poster voor hun raam te hangen. Ook rijden er lijnbussen rond met de aankondiging, zijn er heel veel bushaltes voorzien van Dirk-posters én kregen omwonenden een Dirk-boodschappentas waarmee de stad rood kleurt.

Bekijk HIER de verrassende Dirk-solo van drummer Cesar Zuiderwijk.

Nieuwe Dirk van den Broek in de Tooropstraat in Den Haag.
De nieuwe Dirk van den Broek in de Torenstraat in Den Haag, het voormalige Rock Palace in het centrum van de Hofstad.

Tags

CESAR ZUIDERWIJKDEN HAAGDIRK VAN DEN BROEKOPENING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie