Champignonkwekerij bzv-boerin Michelle miljoenen waard

Door: Sinem Toprak
20-09-2018

In het nieuwe seizoen van ‘Boer zoekt vrouw’ gaan de nieuwe boeren opzoek naar hun grote liefde. Yvon Jaspers vertelt niet alles over haar boeren en boerinnen. Privé doet dat wel, en kan onthullen dat boerin Michelle de grootste vangst is in het programma. Haar champignonbedrijf blijkt een ware miljoenenbusiness te zijn.

Boerin Michelle van Asseldonk woonde al twee keer samen, maar achteraf bleken het niet de juiste mannen. ,,Dat waren niet de mannen met wie ik oud wilde worden’’, zei ze. Nu is ze opzoek naar iemand die lief voor haar is en er altijd voor haar zal zijn. Dat heeft ze in haar vorige relaties gemist. Haar nieuwe man zal zien dat Michelle iemand is die zichzelf eigenlijk te lief en zorgzaam vindt. Maar toch laat ze niet over zich heen lopen. Want één ding weet ze heel zeker.

Niet welkom

,,Als ik een vriend heb doe ik daar alles voor. Waardoor ik mijzelf weleens voorbijloop. Dat was in het verleden. Inmiddels heb ik daar van geleerd en kan ik daar hopelijk een goede balans in vinden’’, vertelt ze op de website van boer zoekt vrouw. Daar laat ze ook weten dat haar nieuwe man niet welkom is op haar champignonkwekerij: ,,We zijn al met genoeg mensen in het bedrijf het is niet handig als er nog eentje bijkomt.’’

Grote geldstromen

De kwekerij is opgericht door de opa en oma van Michelle in 1951 en is inmiddels uitgegroeid tot een gigantisch bedrijf waarin grote geldstromen omgaan. Uit een onderzoek van Privé blijkt dat hun business miljoenen waard is.

Meer DenD