Chance the Rapper presenteert Kids’ Choice Awards

Door: DitjesDatjes
13-02-2020

Nickelodeon kiest voor het tweede jaar op rij een rapper als presentator van de jaarlijkse Kids’ Choice Awards. Na DJ Khaled in 2019 mag Chance the Rapper dit jaar de show aan elkaar praten, liet de organisatie donderdag weten aan verscheidene Amerikaanse media.

De 26-jarige rapper voelt zich “vereerd” dat hij door de kinderzender is gevraagd. “Ik keek als kind al naar Nickelodeon en nu mag ik een paar van mijn favoriete mensen op het podium met slijm overgieten. Dit wordt het feestje dat je niet wilt missen.”

Nickelodeon maakte donderdag ook de nominaties bekend. De grootste kanshebber op een prijs is de film Avengers: Endgame, met elf nominaties. Taylor Swift werd vijf keer genomineerd en Frozen 2, Henry Danger en Lil Nas X maken ieder kans op vier prijzen. De kinderzender vraagt ieder jaar kinderen over de hele wereld te stemmen op hun favoriete film, televisiezender, muzikanten, videogames en social mediaster.

De Kids’ Choice Awards worden op 22 maart uitgereikt. Nickelodeon zendt de prijzenregen uit op televisie.

 

BuzzE

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen