Chanel West Coast reageert op rechtszaak Sharon Stone

Rapper en presentator Chanel West Coast was niet alleen stomverbaasd toen ze hoorde van de rechtszaak die actrice Sharon Stone tegen haar heeft aangespannen, ze vond de actie van Stone ook ondankbaar. Want waar Stone meent dat Chanel West Coast in het nummer Sharon Stoned gebruikmaakt van haar goede naam, vindt de rapper juist dat ze Stone een dienst bewijst.

De 31-jarige Chanel West Coast, echte naam Chelsea Chanel Dudley, vindt namelijk niet dat ze Stone voor schut zet in het nummer, zo laat ze weten aan TMZ. Integendeel: het lied is een hommage aan de inmiddels 61-jarige Basic Instinct-actrice. Rappers maken vaker dergelijke nummers, waarin ze hun idolen in het zonnetje zetten.

Bovendien, zo stelt de rapper, was Stone op de hoogte van het nummer én van de videoclip, waarin Chanel West Coast onder meer de bekende Basic Instinct-scene imiteert. Daarin kruist Stone tijdens een verhoor haar benen zonder ondergoed onder haar minirok te dragen. De rapper eindigt haar betoog tegen TMZ met een steek onder water: jonge mensen zouden toch niet weten wie Stone is, dus de actrice moet toch vooral blij zijn met iedere vorm van aandacht.

Vorige week werd bekend dat Sharon Stone een rechtszaak had aangespannen tegen Chanel West Coast. Stone vindt dat de rapper gebruikmaakt van de “uitzonderlijke populariteit en bekendheid” van de actrice. Ze eist naar verluidt een schadevergoeding, de hoogte daarvan is niet bekend.

 

BuzzE