Chantal Bles gelooft niet dat Robert vreemdgaat: ‘Ongemakkelijk’

Chantal Bles gelooft niets van roddels over Robert
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Yvonne Coldeweijer kwam afgelopen weekend met juice over voormalig autocoureur Robert Doornbos. Meerdere spionnen beweren dat Robert aan de lopende band vreemdgaat. Toch zou Chantal Bles de geruchten over haar man niet geloven…

Coldeweijer meldde op haar juicekanaal dat ze vanaf het begin van haar ‘juice-carrière’ geregeld berichten binnenkrijgt over Robert. Zo zou inmiddels heel Amsterdam Zuid weten van zijn affaire met een vijftien jaar oudere dame. ,,Volgens de spion van wie ik dit verhaal heb vernomen, heb je mannen in Zuid die vreemdgaan, maar Robert spant volgens hem de kroon. Die gaat volgens de spion gewoon op ‘rooftocht.”’

Sarah van Soelen

Ook zou Robert met een dame in een hotel hebben afgesproken én zou hij vreemd zijn gegaan met Sarah van Soelen. Ze zouden een hele avond hebben gepraat en werden volgens Coldeweijer daarna samen in de parkeergarage gezien. ,,Hij zal haar vast niet alleen even thuis hebben afgezet”, schreef Coldeweijer.

Waarschuwing

Vóórdat Yvonne de verhalen over Robert op haar juicekanaal deelde, werd Chantal al gewaarschuwd door een volger op Instagram. ,,Vraag even waarom Robert regelmatig vreemdgaat?”, reageerde de volger een week geleden. ,,Inclusief zoenen in Harbour Club Rotterdam.”

‘Chantal gelooft het niet’

Maar ondanks de waarschuwing en de verhalen van de spionnen van Yvonne, zou Chantal niet geloven dat haar man vreemdgaat. ,,Ik heb gehoord dat Chantal het niet gelooft”, meldt Coldeweijer op haar juicekanaal. ,,Vraag het anders eens aan je wederzijdse vrienden. Kijken hoe ongemakkelijk ze worden. Soms is het ook gewoon een beetje sneu hoe iedereen iets weet en je zelf de laatste bent.”

Tags

CHANTAL BLESJUICEROBERT DOORNBOS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie