Chantal boos op collega’s: ‘Onpasselijk!’

Door: DitjesenDatjes
27-02-2021

Chantal Janzen is een aantal van haar collega’s helemaal zat. Wie precies wil ze niet zeggen, maar wél waarom: ze zeuren teveel. Vooral collega’s die beweren dat ze het zwaar hebben door het coronavirus kan ze niet meer uitstaan.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Zes kinderen

In de Telegraaf zegt Chantal het volgende: ,,Ik word onpasselijk van collega’s die klagen dat corona zo verschrikkelijk is omdat hun winkel niet loopt of hun vakantie niet doorgaat. Dan denk ik: je bent verdomme miljonair en woont in een villa, er zijn mensen die driehoog achter zitten met zes kinderen!” De blondine heeft dus zelf wel heel goed door hoe veel geluk zij heeft dat ze zich geen zorgen hoeft te maken om geld.

Luxe en voorspoed

Ook Albert Verlinde heeft eerder al laten weten het niet te begrijpen als BN’ers zeuren om corona, zoals René Froger en Linda de Mol wel deden. ,,Dat je je niet realiseert dat je met al je luxe of met je voorspoed of met je tegenslag niets anders bent dan al die andere mensen, dat je vaak nog een enorme pré hebt omdat je over iets meer reserves beschikt, ja, dan is het gewoon dom, dan moet je je mond houden”, zei Albert in mei 2020 al in de podcast Een-tweetje met Yves.

Meer DenD