Chantal boos op Henk om nieuwe liefde

Chantal MAFS
Door: Tanja Brouwer
20-03-2020

Terwijl Henk uit Married at first Sight tot over zijn oren verliefd is op zijn nieuwe vriendin, is zijn ex-vrouw Chantal single. De Haagse, die door veel kijkers ‘Wenkie’ werd genoemd door haar opvallende wenkbrauwen, vindt het niet kunnen dat Henk zijn huidige vriendin ontmoette op zijn eigen bruiloft.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Hij legt de bal bij mij neer’

,,Ik krijg daar wel een beetje een nare smaak van in mijn mond…”, zegt Chantal daarover tegen Shownieuws. ,,Ik dacht huh, op onze bruiloft, het was nog niet uit tussen ons.” De vrouw is vooral boos omdat zij door veel kijkers als de ‘slechterik’ werd bestempeld. In de afleveringen van Married at first Sight leek het erop alsof de Haagse vrouw het huwelijk geen enkele kans gaf. Ze zeurde tijdens hun huwelijksreis in Turkije continu op en over Henk en probeerde gesprekken niet op gang te krijgen. ,,Henk legt de bal heel erg bij mij neer, dat ik hem nooit een eerlijke kans heb gegeven. Maar dit is wel een beetje dubbel”, zegt Chantal daar nu over.

Hoewel Chantal dus geen nieuwe liefde heeft overgehouden aan het avontuur heeft ze wel vrienden gemaakt. Met onder meer Sanne is ze onlangs nog een avond uitgegaan. Henk is ondertussen in de wolken met zijn vriendin en deelt zijn liefde graag op Instagram.

 

Meer DenD