Chantal Janzen: ‘Dit gebeurt er bij mij in bed’

Chantal Jansen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Chantal Janzen is normaal redelijk gesloten over haar privé-leven en zeker als het gaat over wat er in de slaapkamer gebeurt. In de nieuwe &C besluit ze het anders te doen en houdt ze een seksdagboek bij. Eén ding wordt duidelijk: er is niet veel actie.

Weinig actie

,Maandag: niks, dinsdag: niks, woensdag: wel zin, maar te moe”, schrijft Chantal in het blad. Als het er eindelijk van lijkt te kopen, een dag in het weekend, komt ineens haar tienjarige zoon binnen die een nachtmerrie heeft gehad over een aap met een blauwe trui. Ook zondag lijkt het de goede kant op te gaan maar dan…,,Gesnurk hoorbaar na welgeteld zes minuten.” Pas op woensdag lijkt er een volgende mogelijkheid te zijn om het bed te delen met haar man Marco. Maar de volgende ochtend heeft Chantal al weer spijt van de spannende nacht. ,,Wel meteen afgerold, -geveegd en -gemat, want God weet hoe vroeg Bobby (1) wakker is de volgende ochtend.”Hoewel Chantal toegeeft dat het niets voor haar is om zo openlijk te schrijven over haak seksleven, is haar wel één ding duidelijk geworden: ,,We moeten het echt vaker doen.”

Zweten

De blonde presentatrice onthult ook nog wat anders. Ze laat namelijk weten wanneer ze zich het meest sexy voelt in bed, en haar antwoord is verrassend. ,,Bij mij is het meer er na. Hoe bezweet ben ik erna en dat heeft te maken hoe hard ik ben aangepakt”

Tags

BEDCHANTAL JANZENSEKSSLAAPKAMER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck