Chantal Janzen haalt uit naar Nicolette van Dam

Chantal HAAT Nicolette van Dam
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Chantal Janzen heeft in het Youtube-programma Raad de BN’er keihard uitgehaald naar Nicolette van Dam. Volgens Chantal voert de vrouw van Bas Smit niet veel uit op een dag. ,,Wat dóet zij de hele dag?”

In het YouTube-programma Raad de BN’er, waar Chantal te gast was, zitten vijf onherkenbare kandidaten die zich voordoen als een BN’er. De Bankzitters moeten samen met Chantal raden wie van hen de echte BN’er is.

‘Wat doet Nicolette de hele dag?’

Eén kandidaat deed zich voor als Nicolette van Dam. Robbie, die onderdeel is van de Bankzitters, vindt het moeilijk te geloven dat Nicolette daadwerkelijk mee zou doen aan dit programma. ,,Als ik naar deze namen kijk, denk ik bij sommigen: die gaan dit toch nooit doen? Waarom zou Nicolette van Dam…”

Chantal onderbreekt hem en vindt dat Robbie zijn eigen show tekortdoet. ,,Hoezo niet?”, reageert ze verbaasd. ,,Wat dóet die de hele dag? Ik zit hier toch ook?”

Chantal lacht Nicolette uit

Vervolgens worden er vragen gesteld aan de kandidaten. Aan de kandidaat die zich voordoet als Nicolette wordt gevraagd welk bekend programma ze heeft gepresenteerd. ,,Achmea Kennisquiz”, antwoordt ze. ,,Een bekénd programma”, reageert Milo van de Bankzitters, waarna Chantal het uitgiert. Kennelijk zijn de vrouwen géén vriendinnen van elkaar…

Kritiek

Nicolette van Dam en Bas Smit kregen onlangs nog bakken kritiek vanwege de Amsterdamse Zomer. Het optreden van André Hazes werd door slechte planning na een aantal nummers abrupt afgekapt, tot grote verbazing van het publiek. ,,Totaal niet professioneel”, luidde de kritiek op Bas en Nicolette.

Tags

CHANTAL JANZENNICOLETTE VAN DAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck