Chantal Janzen komt niet van sextape af

‘Chantal Janzen misbruikt in seksvideo’  en ‘Misbruiken pornobazen ook Chantal Janzen?’ kopt Story deze week op de cover en in het blad. De vraag is echter wie nu precies wie misbruikt, want nieuw zijn de berichten over de sekstape niet.

De eerste berichten over een sekstape met Chantal Janzen in de hoofdrol zijn alweer méér dan tien jaar oud. Drie jaar later besteedde RTL Boulevard opnieuw aandacht aan het pikante filmpje dat op het internet staat en waarop beweerd wordt dat het echt om Chantal gaat. Destijds liet Chantal’s management aan het roddelprogramma weten: ,,We hebben een  aantal jaren geleden al ontkracht dat het om Chantal Janzen zou gaan.” Nu, wéér acht jaar later, komt Story met hetzelfde ‘nieuws’.  Net als eerder reageert Chantal schouderophalend als Story haar met de seksvideo confronteert. ,,Zoek deze vrouw, dan kan ze een paar programma’s van me overnemen.”

Seksuele capriolen

Chantal is namelijk een drukbezette vrouw die zich totaal niet druk maakt om de seksuele capriolen van een look-a-like. Maar voor de zekerheid bevestigt dat management nogmaals aan Story dat het écht niet om Chantal gaat: ,,Dit betreft een heel oud filmpje, niet van Chantal. Als je goed kijkt, zie je dat ook.”

Goed huwelijk

Overigens heeft Chantal er nooit een geheim van gemaakt dat ze thuis graag en veel actief is tussen de lakens. Zo liet ze weten dat ze ‘zin maakt’ als haar man wil vrijen (en zij moe is) en is het geheim van een goed huwelijk, volgens Chantal: ,,Ik denk toch heel veel seksen.”