Chantal Janzen nog steeds bitter over mislukken Talpa overstap?

Bittere Chantal Janzen
Door: Charlotte Wijnen
01-12-2022

Chantal Janzen heeft een foto gedeeld op Instagram waarop te zien is dat ze bij Talpa is. ,,Want echte vrienden die heb je niet voor even”, schrijft Chantal bij de foto. Daarna deelt ze dat ze vandaag groot nieuws gaat aankondigen. Baalt ze er nog steeds van dat de overstap naar Talpa eerder mislukte?

Chantal werd in 2011 ingelijfd bij RTL. De presentatrice tekende vervolgens in 2014 voor vier jaar bij. Toen het RTL-contract van Chantal afliep, maakten Linda de Mol en Wendy van Dijk een overstap naar Talpa. Even leek het erop dat ook Chantal de overstap naar Talpa ging maken, maar voordat John de Mol haar opgebeld had, had ze haar contract bij RTL al verlengd.

Extra wiel

Toen de contractverlenging al zo goed als rond was, kreeg Chantal tóch een telefoontje van John. ,,Dat deed hij persoonlijk en dat was misschien ook niet voor niets. Maar ik was al zo ver in gesprek met RTL, dat ik het niet netjes vond om me terug te trekken”, vertelde ze destijds in gesprek met AD. Toch was Chantal ook blij met de verlenging bij RTL. ,,Ik heb geen zin om het extra wiel aan de wagen te worden. Dat was ik bij RTL nooit en wil ik daar ook niet worden.”

Groot nieuws?

Maar gisteren deelde ze een foto waarop te zien was dat ze bij Talpa was. ,,Want echte vrienden die heb je niet voor even”, schreef Chantal bij de foto. Het is niet duidelijk wat ze met de foto wil zeggen, maar een paar uur later deelt ze dat ze vandaag groot nieuws gaat aankondigen…

Meer DenD